Over ZIPS fotografie

ZIPS Fotografie gaat aandachtig op zoek naar dat ene beeld. Dat ene beeld dat alles zegt. Die ene foto die woorden overbodig maakt.

ZIPS Fotografie legt de essentiële momenten uit het leven vast en verzorgt zowel familiefotografie en bruiloftfotografie als uitvaartfotografie. ZIPS fotografie legt de mensen en momenten vast die er voor jou toe doen. Een foto is zoveel meer dan een beeldregistratie. Foto’s zijn herinneringen. Herinneringen zijn onbetaalbaar.

Elk bedrijf heeft een eigen identiteit. Op zoek naar de essentie, zijn beelden belangrijk om jouw specifieke boodschap over te brengen. De klant vertellen welke meerwaarde je biedt, wordt versterkt door de klant te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Van bedrijfsreportages tot productfotografie, elk beeld is uniek en bepaalt mede het imago.

ZIPS fotografie gaat in goed onderling overleg op zoek naar de kern van jouw bedrijf en legt deze vast op een dynamische en passende wijze. Zodat elk beeld aansluit bij de persoonlijkheid van jouw bedrijf.

Joost Ritzen, ZIPS Fotografie